Nybyg

Vi tilbyder nybyg

Nybyg​​

En nybygget bolig kan være noget, som man har ønsket sig rigtig længe. Vi har stor erfaring med at bygge nye huse, lejligheder og sommerhuse, hvor vi samtidig er gode rådgivere og sparringspartnere. Når vores kunder ønsker sig et særligt byggeri, er det vigtigt, at ønsket kan opfyldes og så til en pris, som er til at betale.

Vi samarbejder med en lang række leverandører og håndværkere, og vi forestår opførslen af mange forskellige typer bygninger. Vores samarbejde inkluderer elektrikere, VVS’ere og andre dygtige håndværkere, som alle er valgt på baggrund af deres høje kvalifikationsniveau. Ligesom os har de alle et højt fagligt niveau, får tingene gjort færdige til tiden og yder efterfølgende den fornødne service.

Vi løser selvfølgelig også små og store ny- og ombygninger.​

Vi udarbejder gerne et tilbud på netop din byggeopgave. Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen bedst kommer i gang med dit byggeprojekt.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 20 74 24 79 eller send en mail til pbw@jsbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 20 74 24 79
info@jsbyg.dk