Om os

​Om JS-BYG

Om os

Jeg startede min egen virksomhed JS-Byg i 2011 sideløbende med mit faste arbejde som hustømrer på Gammel Estrup gartneri i Auning. To år senere og med en tømrer ansat, valgte jeg at bruge al min tid på min egen virksomhed. I dag er vi 22 mand inklusive fem lærlinge. Vi arbejder i hele Danmark og er kendt for kvalitet til tiden. Hvis en opgave kræver det, så arbejder vi i døgndrift. Vi tager altid telefonen og svarer hurtigt tilbage på forespørgsler.

JS-Byg er medlem af Dansk byggeri og byggaranti. Vi har vundet Børsens Gazelle pris 3. år i træk. 2019, 2020, og 2021. Spar Nord og BDO kårede os til Succes virksomhed i 2021 – for imponerende finansielle resultater.

Tildelt AAA​Bronze – højeste kreditværdighed i 2019, 2020, 2021, 2022. En præstation som kun 0,4% af alle danske virksomheder opnår.

JS-Byg er en sund og kreditværdig virksomhed, hvilket skaber tryghed overfor kunder, leverandører og samarbejdspartnere.​

Vi passer på miljøet

Vi er opmærksomme på miljøet.
Og overholder alle regler for det gode byggeri og har det hele med, så unødvendig kørsel ikke sker.

Vi er en del af lokalmiljøet

Vi støtter de lokale projekter og idrætsforeninger. Blandt andet har vi netop sponseret træningsbolde til Norddjurs Golfklub, hvor alle vores ansatte har testet, at om boldene nu også virker.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 20 74 24 79 eller send en mail til pbw@jsbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 20 74 24 79
info@jsbyg.dk