Erhvervsbyggeri

Vi laver erhvervsbyggeri

Fredede og bevaringsværdige bygninger​

Vi leverer løsninger til alle slags erhvervsbyggerier. Vores tømrere har stor ekspertise i at løse alle opgaver, også de opgaver, som kan synes umulige. Vores første prioritet er at opfylde vores kunders krav og forventninger til vores arbejde, hvor ingen opgave er for lille eller for stor. Vi er derfor kendt for at levere kvalitet til tiden, når vi løser opgaver ved nybyggeri, ombygninger og renoveringer.

Vi har således stor erfaring med at hjælpe vores kunder med de rette byggeløsninger til alt fra kontor – og administrationsbyggeri, produktions- og lagerbygninger, industris byggeri og vaskehal.

Vi er ansvarlig for vejledning om valg af materialer og inventar, som fungerer i samspil med hinanden. Vi lægger også vægt på, at vores kunder oplever en sikker og kvalificeret rådgivning vedrørende sammenhæng mellem pris og kvalitet, når der skal træffes de mange valg i løbet af byggeprocessen.

Vi tager os med andre ord af alt fra de mindre renoveringsopgaver til det komplicerede nybyggeri. Ved større opgaver samarbejder vi med andre dygtige håndværkere om entreprisen, så byggeprocessen bliver let og overskuelig for vores kunder.​

Kontakt os for en samtale og et uforpligtende tilbud på jeres opgave.​

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 20 74 24 79 eller send en mail til pbw@jsbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 20 74 24 79
info@jsbyg.dk